Bewegwijzering

Een goede bewegwijzering is niet meer weg te denken uit een modern bedrijf. U wilt niet alleen dat uw klanten en personeel gemakkelijk de weg vinden door uw bedrijf, ook voor de veiligheid is een goede en duidelijke bewegwijzering onmisbaar en vaak zelfs verplicht. De nu gebruikelijke wegwijzers, zoals nooduitgangbordjes, zijn vaak groot en lomp en werken met tl-lampen. Dat is helemaal niet meer nodig, want met FlatSign kunt u bordjes ophangen met de dikte van 5 mm die aanmerkelijk minder stroom verbruiken en een veel elegantere uitstraling hebben.

En hoe vaak gebeurt het dat uw gasten de weg naar het toilet niet kunnen vinden omdat de wegwijzers wegvallen in de achtergrond ? Met een subtiel verlichte wegwijzer van FlatSign zal u dit niet meer overkomen en vinden uw gasten zelf hun weg!

Maar denk ook eens aan waarschuwingsborden bij bijvoorbeeld brandblusapparatuur, gevaarlijke stoffen of andere belangrijke plaatsen in uw bedrijf die duidelijk aangegeven moeten worden. Een reflecterende sticker werkt dan vaak niet afdoende. Een lichtgevende ‘sticker’ zal echter deze plaatsen de attentiewaarde geven die ze verdienen.

En zo zijn er nog vele voorbeelden te geven van plaatsen waar FlatSign het significante verschil kan maken in veiligheid en/of gebruiksgemak. Neemt u dan ook gerust contact met ons op aangaande uw specifieke wensen, wij zijn er zeker van dat wij een gedegen oplossing kunnen bieden.

FlatSign toepassing, bewegwijzering

Geef een antwoord