Hulpdiensten

FlatSign toepassing veiligheidskledingHulpverleners vinden zichzelf vaak terug in situaties waar het van levensbelang is dat ze goed gezien worden. Denk aan de ambulancebroeder die zijn werk ‘s-avonds in het donker op een drukke weg moet uitvoeren. Of brandweermensen die hun werkzaamheden vaak verrichten in rokerige omstandigheden. Wegwerkers en sleepdiensten die bij nacht en ontij op vaak slecht verlichte plaatsen hun werk moeten doen. Allemaal werkzaamheden waarbij het van het grootste belang is dat je opgemerkt wordt door de overige verkeersdeelnemers.

Hiervoor worden nu meestal reflecterende veiligheidsvesten gedragen. Vesten die echter alleen licht terugkaatsen wat er direct op geschenen wordt. De FlatSign oplossing is vele malen veiliger, een vest dat zelf al licht uitstraalt ! Door de flexibiliteit en het uiterst dunne materiaal boet u niets in aan bewegingsvrijheid en het bijzonder lage energieverbruik zorgt voor een lange brandduur zonder dat u grote batterijen mee hoeft te torsen, een paar knoopcellen zijn genoeg.

Ook in de beveiligingsbranche zijn onze oplossingen bijzonder goed toepasbaar. De kracht van beveiliging ligt hem tenslotte vooral in de aanwezigheid. De zichtbaarheid die u verkrijgt met FlatSign zal dus bijdragen aan de preventieve werking van uw aanwezigheid!

FlatSign toepassing veiligheid markering

Geef een antwoord