Reclameborden

FlatSign toepassing lichtreclame frisdrankautomaatDe kracht van reclame zit hem in gezien worden, opvallen. U weet dat ook en vandaar dat u een prachtig reclamebord op de weg voor uw bedrijf heeft gezet. Helaas hebben uw buren hetzelfde idee opgevat, dus uw mooie bord valt weg in een woud van borden in de winkelstraat. Wat nu toe doen ? Simpel, u neemt contact op met FlatSign om er voor te zorgen dat uw reclamebord toch weer opvalt door onze innovatieve lichttechniek.

De FlatSign techniek is bijzonder geschikt voor verplaatsbare reclameborden door de lage energieconsumptie en de ongeevenaarde sterkte van het materiaal (zie hiervoor het filmpje van de hamertest).

Maar wat dacht u van lichtreclame op uw vitrine, op uw toonbank of waar dan ook in uw bedrijf ? Met FlatSign kan het ! Voor iedere branche, van horeca via kapsalon naar supermarkt, FlatSign levert maatwerk wat gegarandeerd opvalt. En dat alles voor een fractie van de energiekosten en veel lagere aanschafkosten dan de traditionele reclameverlichting. FlatSign is flexibel, ijzersterk, weersbestendig en maar een paar millimeter dik.

 

FlatSign toepassing lichtreclame abrie

Geef een antwoord