Standbouw

FlatSign toepassing standbouw U wilt eigenlijk een stand die makkelijk verplaatsbaar is maar toch een uitermate professionele uitstraling heeft en u denkt dat die twee uitersten niet samen kunnen gaan ? Dan kent u FlatSign nog niet ! Door de unieke en innovatieve FlatSign techniek is het mogelijk om een portable stand voor uw bedrijf te bouwen met de professionele uitstraling die uw bedrijf verdient.

Dit komt door de zeer flexibele materialen die wij gebruiken, de enorme sterkte van het materiaal (zie hiervoor het filmpje van de hamertest) en het bijzonder lage gewicht van de FlatSign producten. En heeft u een bedrijfspresentatie op een plaats waar weinig stroom voorhanden is ? geen probleem, door het lage energieverbruik van FlatSign kunt u zelfs op plaatsen waar geen stroom is toch uw uitstraling letterlijk laten gelden.

Door onze unieke materialen is de levensduur van FlatSign veel langer dan die van traditionele verlichting en de panelen die u gebruikt kunnen veel dunner en lichter zijn doordat zij geen extra gewicht van betekenis hoeven te dragen, zodat op- en afbouw een stuk mensvriendelijker wordt. Dit alles voor een prijs die aanmerkelijk lager is dan wanneer u gebruikt maakt van de traditionele verlichtingstechnieken.

FlatSign toepassing standbouw ontvangst deskFlatSign toepassing beursstand BoeingFlatSign, toepassing portable booth

Geef een antwoord